Українська активістка, а також представниця ВО "Свобода" Тетяна Соловйьова заявила, що звернеться до Верховної Ради, аби там знайшли управу на президента України Володимира Зеленського, який виступав там з допомогою суфлера.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній Facebook-сторінці.

Варто зауважити, що на днях відбулося позачергове скликання ВР, де розглянули відсторонення від посади прем'єр-міністра Олексія Гончака. Відтак, під час цього виступив Зеленський, який говорив не свій текст, а те, що йому показував суфлер.

"Президент України...звертається до ВРУ ...з використанням суфлера... Такого я ще не бачила... От ніби дрібниця, але це ж політик найвищої посади країни... який навіть говорити сам не вміє... А я думала Янукович то край...", - написала активістка.

Скріншот допису
Скріншот допису

Популярні новини зараз
Школярів чекають важливі зміни – доведеться обирати 25-річна блондинка всього за тиждень переспала із сотнею студентів та їхніми батьками: рекорд побито Українцям оголосили про нові виплати у жовтні: треба поквапитись, щоб вистачило на всіх Літнім українцям підкинуть грошей: як збільшиться пенсія в залежності від віку
Показати ще

Варто зауважити, що під дописом чимало українців обурило те, що український лідер і дійсно не зміг висловити свою думку самостійно, а говорив те, що йому показували:

  • Це ганьба не лише Зеленського, а й тих 73%. А зрештою - ганьба усієї країни...
  • Це дурниця, приниження і свідчення некомпетентності блазня-президента
  • Працювати з суфлером - нормально, коли йдеться про великі тексти. Порошенко теж ним користувався. Інша справа, що там у Зеленського наголоси позначено в словах) Це свідчить, власне, про його рівень володіння мовою
  • Президент - відображення виборця...

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, монобільшість Верховної Ради за поданням президента Володимира Зеленського обрала новим главою уряду Дениса Шмигаля. "За" проголосував 291 народний депутат.

Як повідомляв портал Знай.ua, Денис Шмигаль заявив про прем'єрські цілі, однією з яких є повернення Криму і Донбасу

Також Знай.ua писав, Зеленський жорстко розкритикував Гончарука