Російський президент Володимир Путін не збирається в найближчому майбутньому йти у відставку. Глава Кремля заявив, що не втомився від президентства і назвав це "долею".
Про це Путін сказав на зустрічі з жителями Івановської області, передають росЗМІ.

"Моя робота полягає в тому числі в сьогоднішній нашій зустрічі. Хіба можна від цього втомитися? Одне задоволення. Будь-яка людина, якби опинилася в моєму становищі, впевнений, сприймала це не тільки як роботу, а як долю. Я до цього так і ставлюся.... Це величезна честь", - зазначив агресор.

За його словами, Росії буде погано без сильної президентської влади.

Володимир Путін, фото: GettyImages
Володимир Путін, фото: GettyImages

"У нас без сильної президентської влади в країні буде погано. У нас немає стійких політичних партій, які, скажімо, в Європі століттями росли", - вважає Путін.

Крім того, якщо держраду наділити особливими повноваженнями, то це буде означати ситуацію двовладдя, яка буде "абсолютно згубна" для РФ, впевнений господар Кремля.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Путін несподівано розкрив своїх двійників.

Як повідомляв портал Знай.uа, Путін натрапив на пророцтво через дві гвоздики.

Також портал Знай.uа писав, що Путін пристроїв молодшу доньку на "жирну" посаду.