Президент України Володимир Зеленський заявив, що російському лідеру Володимиру Путіну ще не довго залишилося бути у кріслі президента, адже усі тоталітарні режими "закінчувалися однаково".

Про це він розповів в інтерв'ю для іноземного видання The Guardian.

"Звичайно, там з'явиться новий президент. Звичайно, це відбудеться. Який це буде президент, я не знаю. Але ми бачимо, що всі тоталітарні режими закінчують однаково", - сказав Зеленський.

Зеленський і Путін, колаж tvc.ru
Зеленський і Путін, колаж tvc.ru

Окрім цього, на зауваження журналістів стосовно того, що Путін ніколи не допустить до свого крісла такого ж президента, який наразі в Україні, Зеленський сказав, що не хоче, щоб де-небудь гинули люди: "Але ми повинні розуміти, що якщо хтось затягує пружину, то в будь-який то момент вона порветься ".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Водночас, глава України запевнив журналістів, що епоха політичного аутсайдера тільки починається, згадавши про Дональда Трампа. А його власна політична кампанія може стати успішною в країнах, "де люди шукають ковток свіжого повітря".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Путін заговорив про свою відставку

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський заявив, що частина полонених закатовано у Росії і повернуться лише тіла.

Також Знай.ua писав, надії Зеленського на "кумів" з Кварталу розбили остаточно