Президент України Володимир Зеленський заявив, що під час переговорів у Мінську українська сторона передала список з понад 200 прізвищ для майбутнього обміну полоненими.

Про таке він розповів в інтерв’ю турецькому телевізійному каналу "ТРТ".

"Це дуже важливо. Ми дізналися імена цих людей, де вони перебувають. Ми не знаємо, коли та з яких регіонів ми повернемо цих людей, але ми, безумовно, прагнемо цього", — заявив глава держави.

Водночас український лідер додав, частина люди зі списку вже могла піти з життя.

Зеленський, фото - Офіс президента
Зеленський, фото - Офіс президента

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Деяких катували, ми не знаємо, хто там є. Але, на жаль, знаємо, що зможемо повернути лише тіла деяких з цих людей. У Мінській групі є люди, які працюють над усіма цими питаннями", — наголосив президент.

Варто зауважити, що наразі триває обговорення з Росією питань прав кримських татар, які перебувають в окупованому Криму, а також розведення сил ще у трьох місцях на Донбасі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, монобільшість Верховної Ради за поданням президента Володимира Зеленського обрала новим главою уряду Дениса Шмигаля. "За" проголосував 291 народний депутат.

Як повідомляв портал Знай.ua, Денис Шмигаль заявив про прем'єрські цілі, однією з яких є повернення Криму і Донбасу

Також Знай.ua писав, Зеленський жорстко розкритикував Гончарука