Як відомо, до міжнародного Дня жінок залишилося зовсім трохи. А відтак, найвідоміший український "радикал" та, як кажуть в народі, політик-пенсіонер Олег Ляшко не зміг обійти це свято боком та заявив, що вже незабаром розкаже, як зробити найпрекраснішій половині людства приємно.

Відповідний пост він оприлюднив на власній Facebook-сторінці.

Відтак, за його словами, напередодні 8 березня він поділиться справжніми секретиками на одному з українських телеканалів.

Олег Ляшко, фото: Уніан
Олег Ляшко, фото: УНІАН

"Жінки! Уряд не здатен підняти вам зарплати, але я підніму вам настрій сьогодні. На честь прийдешнього свята говоритиму про приємне - де взяти гроші на підвищення доходів, як зробити медицину доступною та коли в країні буде порядок."

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у зв'язку з тим, що нардеп є великий поціновувачем чотирилапих, Ляшко раніше оприлюднив у мережі серію знімків з своїми хатніми улюбленцями.