Відомий український політик, лідер фракції "Рідна країна" Микола Томенко прокоментував призначення Дениса Шмигаля на посаду прем'єра та розповів, ким він стане для українського лідера Володимира Зеленського. Про це Томенко повідомив в інтерв'ю Politeka on-line.

"Новий прем'єр Шмигаль буде козлом відпущення. Зеленський буде їздити по Україні, а потім говорити: "Чому дорога не побудована?". А прем'єр просто знаходитися в ручному управлінні", - заявив він.

Микола Томенко, скріншот відео Politeka

До того ж, Томенко порівняв призначення Шмигаля з ситуацією, яка відбувається в Білорусі.

"Це також буде в історії, як от з Лукашенко у Білорусі. Тобто, прем'єр буде виходити та говорити: "За дорученням та за підтримки президента України ми робимо дорогу". Ось такий буде рівень управлінської моделі в нашій країні. Я не кажу, що це дуже погано, але якісного прориву в економіці країни при новому Кабміні не буде", - сказав політик.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Микола Томенко, скріншот відео Politeka

Також він прокоментував численні плакати та рекламні брошури, які розміщені по всій столиці "про будівництво доріг за підтримки мера Кличка".

"Коли я їду Києвом, то там постійно написано, на багатьох дорогах, ось цей абсурд: "За дорученням та підтримки Кличка робиться в Києві дорога". Тепер у мене питання: "Яке доручення?". Адже є доручення Автодору, є план, за яким вони там діють. Ось яка підтримка Кличка? Він, що гроші з власного рахунку в Гамбурзі привозить в Україну і дає на ремонт доріг?", - розмірковує Томенко.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Микола Томенко закликав зупинити знищення спорту.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Микола Томенко розкрив, як на Шевченка крадуть мільйон гривень.

Також "Знай.ua" писав, що Микола Томенко показав 99% невігластва "щодо Кабінету Міністрів".