Дмитро Кулеба

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба назвав свято 8 березня "Днем прав жінок".

"Поясню, в чому різниця. Уявіть, ви хочете проголосувати на виборах, але вам не можна. Просто тому, що у вас, наприклад, світлі очі. А люди з темними очима кажуть, що світлоокі нічого не розуміють у політиці, тому краще їм не голосувати. Також ще зовсім недавно не дозволяли голосувати жінкам. Тільки тому, що вони жінки. Це було, за історичними мірками, мало не вчора. У Франції право голосу жінкам надали в 1945 році, Бельгії - 1948, Греції - 1952, Швейцарії - 1971 році. Зараз це здається абсурдом", - зазначив він.

Також Кулеба стверджує, що фемінізація дипломатії є частиною його політики.

Привітання з 8 березня, скріншот Facebook

Юлія Тимошенко

Лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко також привітала жінок з 8 березня.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Дорогі, милі жінки! Від усього серця вітаю вас зі святом весни, краси та ніжності! 8 березня - дуже толерантна дата: хто, що хоче - той і святкує. Хоч жіночий день, хоч день боротьби за права жінок, хоч настання весни. Свято - на всі смаки і на будь-які переваги. В чому я абсолютно переконана, так це в тому, що таке свято нам необхідне. У часи, коли в країні далеко не все гаразд, коли ми щодня долаємо труднощі і проблеми, нам необхідно бачити і відчувати постійний промінь світла, добра, любові. Для того, щоб бути щасливими, щоб сподіватися, щоб втілити свої мрії", - написала вона.

Також Тимошенко побажала українкам весни та любові.

Привітання з 8 березня, скріншот Facebook

Дмитро Разумков

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков також приєднався до привітань.

"Вітаю усіх жінок з Міжнародним жіночим днем! Нехай здійснюються всі ваші мрії і бажання! Залишайтеся гарними. Залишайтеся сильними. Відстоюйте свої переконання та цілі. Досягайте бажаного. І завжди будьте щасливі!", - написав спікер парламенту.

Привітання з 8 березня, скріншот Facebook

Петро Порошенко

Колишній президент України, голова партії "Європейська Солідарність" Петро порошенко подякував українським жінкам, які захищають нашу країну та роблять її сильніше.

"Дякую всім жінкам, які захищають Україну на фронті, рятують життя, виховують дітей, займаються наукою і бізнесом, просвітою і політикою. Кожна з вас - яскрава і неповторна особистість. Кожна з вас гідна не тільки компліментів, але й щирої поваги. Кожна з вас щодня робить Україну сильнішою", - написала вона.

Привітання з 8 березня, скріншот Facebook

Борис Філатов

Мер Дніпра Борис Філатов оригінально привітав жінок і розкрив таємниці всієї чоловічої половини країни.

"Буду краток. Без листівок, фоточек і гасел. Всесвіт позбавлена сенсу без вас. Від слова "взагалі". Все, що роблять чоловіки, вони роблять для вас і заради вас (навіть якщо часом вони не можуть собі в цьому зізнатися). Ви і є основа світобудови. Відкрию вам страшну таємницю, дорогі жінки. Ми любимо вас. І не лише сьогодні. Любимо завжди і до нестями. Але сьогодні ми кричимо про це особливо голосно. І навіть ідіотські листівки і м'яті тюльпани, це теж не просто так. Просто ми інколи по-іншому не вміємо. Вибачте нас, дурнів", - написав Філатов.

Привітання з 8 березня, скріншот Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що для читачів зібрали найкращі анекдоти, які дозволять заслужити дівочу усмішку в Міжнародний жіночий день.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андрій Пальчевський привітав усіх жінок з 8 березня.

Також "Знай.ua" писав, що 8 березня в Україні погода не посміхнеться незважаючи на жіноче свято.