Новообраний прем’єр-міністр України Денис Шмигаль затвердив новий посилений план профілактичних заходів щодо боротьби з поширенням коронавірусу, а також вже доручив міністрам та керівникам ЦОВВ здійснити ряд необхідних заходів.

Про це йдеться на Урядовому порталі.

Відтак, наразі керівники відповідних відомств мають переглянути запаси держрезерву з урахуванням тримісячної потреби та до 11 березня визначити обсяг коштів, необхідних для поповнення держрезерву.

Денис Шмигаль - фото Знай.ua
Денис Шмигаль - фото Знай.ua

"Міністрам доручили подати інформацію про вітчизняних виробників засобів захисту та з’ясувати чи здатні вони забезпечити попит населення та медзакладів на засоби захисту. Також наказано розробити комунікаційний план по визначенню алгоритмів дій, якщо будуть виникати у випадку коронавірусу і довести його до відома місцевих органів владі, а також відпрацювати питання створення мережі центрів по контролю і профілактиці захворювань", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Окрім цього, відтепер буде огляд медиками всіх осіб, що прибувають в Україну з-за кордону та через контрольні пункти в’їзду-виїзду з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей, а також Автономної Республіки Крим. Водночас, доручено забезпечити чергування в пунктах пропуску реанімаційних і медичних авто.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, у Зеленського назвали несподівану заміну Гончаруку, хто посуне прем'єра.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Владислав Скальський, Денис Шмигаль і Андрій Прокопенко увійшли в трійку кращих губернаторів України.

Також портал "Знай.ua" писав, що Рада призначила нового міністра громад і територій Дениса Шмигаля, що про нього відомо.