Україна має розуміти, що Росія звикла перекривати економічні проблеми "переможними" війнами. Про це заявив Андрій Білецький з Нацкорпусу у блозі на УП. За його словами, світ невпинно рухається у сторону неминучої кризи.

Скріншот блогу

За словами Білецького, сьогодні це лише скиглення і багаторічне очікування допомоги.

"Ескалація на Донбасі – метод для Путіна зберегти свій рейтинг після появи дір у бюджеті, який напряму залежить від експорту нафти, що обов'язково стане відчутним для росіян. Найкраща підготовка – негайні заходи для посилення фронту. Точно не "розведення військ"", зауважує автор.

За його словами, Україна повинна розуміти, що економічні хитання, які підігріваються військовими конфліктами й спалахами вірусу, вдарять по нашій державі із подвійною силою. Незважаючи на позитивні прогнози провладних експертів. Якщо світові гравці на ринку так чи інакше залежать один від одного, то ми залежимо від усіх. І, більш того, на даний момент не здатні запропонувати жодних аргументів, з якими б рахувався світ.

Популярні новини зараз
"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Білецький, фото прес-служби Нацкорпусу
Білецький, фото прес-служби Нацкорпусу

"На порозі світової кризи. Момент, до якого ти або готовий або зникаєш як країна у вирі протистоянь великих гравців. Головна перепона для України зайняти гідне місце у світі – залежність. Від заходу, від РФ, від кредитів, від іноземних грошей. Від власної слабкості. Ми не зможемо вижити в умовах кризи, тонучи в кредитах МВФ, з розваленою промисловістю, не виробляючи нічого і, як бананова республіка, торгуючи сировиною. У залежність нас заганяла кожна влада. Сьогоднішня – так само", - прогнозує Білецький.

Тож, щоб позбутись залежності, автор рекомендує спочатку позбутись головного її фактору – клоунської влади, що живе на гроші західних спонсорів. Світова криза – ідеальний для цього момент.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олена Зеленська вбралася до Шевченка у 14 мінімалок - туфлі Prada і тренч за 65 000 гривень.

Як повідомляв портал Знай.ua, економічний екперт попередив українців про невідворотну кризу через Шмигаля.