Мер Києва Віталій Кличко заявив про готовність закрити всі школи, скасувати заходи і навіть перекрити підземку в разі поширення китайського коронавіруса у столиці. Про це він розповів в інтерв'ю BBC.

"Якщо почнеться поширення цієї хвороби, то ми готові і до такого розвитку ситуації, коли будуть заборонені всі заходи, де є скупчення людей, і ми будемо закривати школи і дитячі сади, щоб ця хвороба не поширювалася", - повідомив мер Києва.

Віталій Кличко, скрін з відео
Віталій Кличко, скрін з відео

За його словами, є велика ймовірність закриття громадського транспорту, зокрема Київського метрополітену.

"Для цього має бути дійсно великий спалах хвороби. Ви зараз говорите вже про крайні заходи - закрити метро. Я сподіваюся, що до цього не дійде, щоб ми закривали транспорт", - зазначив Кличко.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві ввели ряд профілактичних заходів через можливе поширення коронавіруса в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві триває боротьба зі стихійною торгівлею в заборонених для цього місцях.

Також портал Знай.uа писав, що Київ готується до боротьби з епідемією коронавіруса, враховуючи зафіксований випадок цього захворювання в Чернівцях.