Штучними "заходами" під прикриттям боротьби з коронавірусом, який реально загрожує країні, Зеленський намагається відволікти увагу українців від розпродажу землі і здачі України східним ″друзям″.

Таку думку висловив лідер Національного Корпусу Андрій Білецький у своєму блозі на ″Українській правді″.

Білецьки розкритикував ″карантин″, запроваджений в країні, де ″в абсолютній більшості аптек немає медичних масок″ і досі немає звичайних тестів навиявлення вірусу.

″Сьогодні в Києві було введено карантин. Ну, як "карантин". Ходитиме громадський транспорт, працюватимуть усі заклади та державні установи (окрім шкіл, що "сезонно" закрили, як кожного року). Щодня в Україну прилітають рейси з Італії, де станом на сьогодні коронавірусом заражені більше 10 тисяч і загинула 631 людина. В абсолютній більшості аптек немає медичних масок і роздавати їх ніхто не збирається. В Чернівцях, де є заражений вірусом, досі немає звичайних, в біса, тестів! Обіцяли завезти 12-го, відклали на 17-те. Тобто, скільки людей могли підхопити вірус за цей час, дізнаємося за тиждень″.

Для порівняння, політик наводить приклад Китаю, де в інфікованих районах закривалися виробництва, магазини, а на вулицях діяла комендантська година.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Натомість в Україні єдиний захід безпеки від коронавірусу, на який спромоглася влада – це заборона масових заходів. Зроблено це для того, щоб не дати незадоволеним українціям вийти на протести, ввважає Білецький.

″ Двом сотням людей в одному місці збиратися заборонили, а Рада, в якій годинам сидять сотні людей, працюватиме далі. Причина одна і дуже очевидна. Зеленському негайно потрібно розпродавати українську землю, а єдине, що заважає – позиція українців і вулиця″, – наголосив лідер Нацкорпусу.

За словами нардепа, під шум коронавірусу Зеленський вирішив заборонити мітинги, ″протиснути розпродаж землі у ВР і ще, можливо, домовитися про щось на умовах Путіна в Нормандії″.

″Єдина задача ″карантину Зеленського″ – спробувати без протестів здати країну. Порошенко заздрісно курить у кутку – йому б коронавірус у 2019-му. Тоді довелося вводити військовий стан, який чомусь був не потрібен у часи Дебальцевського котла″, – підкреслив Білецький.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у МОЗ озвучили головні цифри і прогнози щодо коронавірусу в Україні

Як повідомляв портал Знай.ua, ВООЗ оголосила китайський коронавірус глобальною пандемією

Також Знай.ua писав, коронавірус спричинив паніку в Україні