Українці, яких затримали дорогою додому з Італії, таки доправлять на батьківщину незважаючи на коронавірус. У ситуацію втрутилась влада. Уряд доручив Міністерству інфраструктури спільно з МОЗ, МЗС та МВС забезпечити невідкладну евакуацію громадян України із зони спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19 в Італійській Республіці. Про це йдеться у повідомленні на Урядовому порталі.

Голосування за новий Кабмін, фото - Znaj.ua
Голосування за новий Кабмін, фото - Znaj.ua

"На позачерговому засіданні 14 березня Кабінет Міністрів України також обговорив процедуру вивезення українських громадян. Зокрема, Державна митна служба повинна буде оперативно оформити вантаж членів екіпажу та пасажирів літака, який здійснюватиме евакуацію", - йдеться у повідомленні.

Коронавірус в Україні, фото: Інформатор
Коронавірус в Україні, фото: Інформатор

Державна прикордонна служба має забезпечити першочергове здійснення контролю під час перетину державного кордону.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Тож, українці із дітьми, які застрягли на кордоні зі Словенією і вже два дні не можуть дістатись додому, мають шанс на повернення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям дозволили йти з роботи раніше на час карантину – все заради дітей.

Як повідомляв Знай.uа коронавірус підкосив улюблену країну українських заробітчан, тепер жодної роботи та гарної зарплатні.

Знай.uа писав, Європа - пекло коронавирусной пандемії, кількість інфікованих перевищила пікові дані Китаю.