Прем'єр-міністр Чехії Андрей Бабіш заявив, що уряд прийняв рішення щодо повного закриття кордонів, заборонивши в’їзд всім іноземцям, які не мають посвідки на тимчасове чи постійне проживання.

Про це повідомляє іноземне видання Novinky.

"Ми вводимо заборону на в'їзд для всіх іноземців, за винятком іноземців з дозволом на тимчасове або постійне проживання, починаючи з півночі 16 березня. Уряд прийняв рішення, що він заборонить чеським громадянам та іноземцям з постійним або тимчасовим проживанням залишати Чеську Республіку", - сказав він.

Заробітчани, фото: Хвиля
Заробітчани, фото: Хвиля

Водночас, МВС Чехії передбачило винятки для поїздок, зокрема, для водіїв вантажівок, автобусів, поїздів і рятувальників. А люди, що працюють в прикордонних регіонах в межах 50 кілометрів від чеського кордону, зможуть і надалі працювати.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві парочка заробітчан залишила таксиста Über без честі і телефону.

Як повідомляв Знай. ua, коронавірус змусив Польщу піти на відчайдушні заходи, з чим зіткнуться на кордоні заробітчани.

Також Знай. ua писав, що аферист обдурив сотні заробітчан у Польщі, розлючені українці показали досьє на кривдника.