Відомий український політолог та журналіст Андрій Пальчевськй розкритикував президента України Володимира Зеленського, який раніше не почав боротьбу з коронавірусом, а також не покарав винних у розкраданні національного резерву з масками та респіраторами.

Відповідний відеоролик він оприлюднив на власній Facebook-сторінці.

"Володя, чому не можна було за три місяці налагодити виробництво апаратів штучної вентиляції легенів в Україні. Чому наразі лише одні сміх*йочки про туалетний папір. Роналду віддав свої готелі, аби там розмістити хворих.

Андрій Пальчевський, фото Рoliteka
Андрій Пальчевський, фото Рoliteka

А наша керівництво повинне покарати тих, хто торгував масками та респіраторами із нашого національного резерву і всіх тих, хто їх покривав… Про це знає вся країна, окрім, звісно, Зеленського – унікальна здібність в нього", - заявив Пальчевський.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Заробитчане! что нам везут? кто о них позаботится????

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Zondag 15 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Андрій Пальчевський висловив свою думку щодо того, чи наважиться Володимир Зеленський розпустити Раду.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андрій Пальчевський заявив, що готовий кинути всі свої сили на боротьбу з коронавірусом в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що Андрій Пальчевський дав поради українцям, як вижити під час коронавірусу в країні.