З'явилася інформація, що колишній президент України Петро Порошенко повернувся з-за кордону до Києва в ніч з суботи, 14 березня, на неділю, 15 березня. Відповідне відео з українського аеропорту "Бориспіль" розмістила "Страна".

Так, колишній глава держави встиг повернутися до України ще до закриття кордону. Він прилетів жо Київа з Іспанії разом з трьома дітьми: Михайлом, Євгенією та Олександрою. Також всі вони були в медичних масках. Зазначається, що президент витратив на чартерний рейс €28 тисяч.

На запитання працівників ЗМІ, які зустріли колишнього українського лідера біля Залу офіційних делегацій, відповідати Порошенко відмовився. По прильоту сів за кермо "Мерседеса" і виїхав у супроводі охоронців, які штовхали журналістів і заявляли, що вулиця – "це зараз територія, яка охороняється".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "фан-зустріч" колишнього президента України Петра Порошенка з поклонениями спантеличила українців.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Петро Порошенко висловив підозру, що чинна українська влада може використовувати епідемію коронавіруса і карантину для приховування зради національним інтересам.

Також "Знай.ua" писав, що соратник Петра Порошенка та головний тюремник Львівщини прогорів на шаленій хабарі.