Політолог, журналіст, бізнесмен і кандидат на місце мера Києва Андрій Пальчевський висловився про поширення та боротьбі з коронавірусом в Україні. Відповідне відео Пальчевський розмістив у Facebook.

"Ви знаєте, що померла ще одна жінка на Буковині, а виявлено 7-10, а завтра буде 110 випадків у Києві, але тепер я спокійний, тому що тепер я знаю, що сам президент очолює штаб боротьби. Тобто вже не вийде розповісти, що це хтось інший, що бояри погані, а цар хороший. Ми, до речі, бачили вчора всіх бояр олігархічних. Я так розумію, що цього тижня з'являться маски і з'являться тести і цього тижня з'являться апарати штучної вентиляції легенів. До речі, в нормальних цивілізованих країнах цілі автомобільні концерни зайняті розробкою", - розповів Пальчевський.

При цьому він зазначив, що у нас усе "на коліні".

"Бережіть себе ще більше. В паніку впадати не треба. Нас просто обманювали, як зазвичай, розповідаючи, що хвороби немає, що Україна у надійних руках. Ну, зараз плавлять землю під цю справу і ми вже чітко зрозуміли, в чиїх руках Україна. Бажаю Вам триматися до того, як нас не приберуть більш пристойні руки", - розповів Пальчевський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський розкритикував Зеленського з-за "смішною" боротьби з коронавірусом.

Як повідомляв Знай. ua, Андрій Пальчевський терміново звернувся до влади.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський закликав Зеленського взятися за голову і за коронавірус.