Лідер Національного Корпусу Андрій Білецький висловився щодо зустрічі президента України Володимира Зеленського з олігархами Ахметовим, Коломойським, Ярославським і Веревським. Відповідний пост він опублікував у Telegram-каналі.

Білецький зазначив, що олігархи приїхали на Банкову і Зеленський намагався провести цю зустріч таємно.

"Отже, як зараз виглядає українська вертикаль: олігархи нагинають Зеленського, Зеленський – "Слугу Народу", "Слуга" нагне всю країну, якщо протисне розпродаж землі та легалізацію "ЛДНР", - написав він.

Пост в Telegram Андрія Білецького, скріншот
Пост в Telegram Андрія Білецького, скріншот

Про зустрічі з фотографіями розповіли журналісти "Схем" . Як зазначається, близько п'яти годин на території офісу президента був помічений чорний автомобіль Ріната Ахметова. Пізніше до Зеленського приїхали також кортежі Ярославського, агроолигарха Веревського і скандального Ігоря Коломойського.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Повідомляється, що за годину до зустрічі з Дніпра до Києва прилетів приватний борт, яким користується олігарх Ігор Коломойський.

Машина оліграха, фото: Радіо Свобода
Машина оліграха, фото: Радіо Свобода

Про те, з якого приводу були зібрані представники великого бізнесу і що обговорювалося на цій "таємної зустрічі" Володимир Зеленський розповів в ефірі ток-шоу "Свобода слова".

"Я вам скажу чесно: з приводу допомоги, з приводу вирішення структурних проблем, з приводу "швидких "- нам зараз терміново потрібно 500 швидких. Це та кількість, що не вистачає для наших лікарень. Далі ми говорили про окремі кошти. Чесно складу вам, я розмовляв з ними дуже відверто. Я сказав, що ця країна вас довгі роки годувала, настав час вам допомогти країні. Ми з ними говорили, ми робимо окремий фонд - нам зараз знадобиться на ліки, на багато різних лікувальних засобів. Нам знадобиться десь це в першу чергу 12-13 мільярдів грн. Нам потрібна їхня допомога", - сказав Зеленський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Сивохо відреагував на власне побиття націоналістами і кинув виклик Білецькому.

Як повідомляв Знай. ua, Білецький з Нацкорпуса висунув вимогу.

Також Знай. ua писав, що Білецький заявив, що ні один доброволець не прийме нагороду з рук Зеленського.