Вивчаємо законопроекти, які консенсусно, всі фракції і групи ухвалили на вчорашньому позачерговому засіданні. Привертає особливу увагу законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на виникнення і поширення короновірусної хвороби (Covid-19) авторства Радуцького, Сюмар, Королевської, Білозір та інших, зазначає лідер Громадського Руху "Рідна країна" Микола Томенко.


Як з"ясувалося важливим інструменто боротьби з виникненням та поширенням короновірусу в Україні стане перенесення або фактично відміна декларування доходів всіма чиновниками - від Президента до голів ОТГ.


Так депутати фракцій Зеленського, Медведчука,Порошенка, Тимошенко, Вакарчука та груп Коломойського й колишніх членів партій Яценюка і Януковича проголосували за таке:
"декларації особи". уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування...подаються за минулий рік...не до 1 квітня, а до 1 червня 2020 року."


І найголовніше: "Суб"єкти декларування, які в період до 1 червня 2020 року не мали можливості подати декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування....звільняються від відповідальності за несвоєчане подання такої декларації..."


Тепер я зрозумів, як вдалося Зеленському і К., за сприяння парламенстської опозиції подолати, хоча б тимчасово, корупцію у владі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще