Народний депутат України від Луганщини Сергій Шахов захворів на коронавірусну інфекцію. У нього виявлено вірус COVID-19, про що є підтвердження Київської вірусної лабораторії.

Підтвердив своє зараження коронавірусом нардеп з групи "Довіра" Сергій Шахов після повернення з Франції, де він був з 8 по 11 березня. Виявляється, що опісля Шахов контактував з іншими народними депутатами лише один раз, а саме 12 березня на засіданні комітету з екології. Присутні там були 12 народних депутатів.

Сергій Шахов, скрін з відео
Сергій Шахов, скрін з відео

На цьому комітеті були присутні наступні депутати: Зіновій Андрийович ("Слуга народу"), Леся Василенко ("Голос"), Ігор Кривошеєв ("Слуга народу"), Олександр Мариковський ("Слуга народу"), Юлія Овчиннікова ("Слуга народу"), Олександр Фельдман ("Батьківщина"), Павло Якименко ("Слуга народу"), Олег Бондаренко ("Слуга народу"), Андрій Задорожний ("Слуга народу"), Олена Криворучкина ("Слуга народу"), Едуард Прощук ("Слуга народу").

У Міністерстві охорони здоров’я повідомили, що серед 14 офіційно зафіксованих випадків COVID-19 є народний депутат України. Наразі проводяться всі необхідні дослідження та епідеміологічне розслідування. Йому надається амбулаторне лікування в умовах самоізоляції.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Сергій Шахов, фото: Телеграм
Сергій Шахов, фото: Телеграм

Скріншот: Телеграм
Скріншот: Телеграм

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше