В мережі несподівано з'явилася інформація, що народний депутат України від Луганщини Сергій Шахов підозрюється на наявність коронавірусної інфекції. Чутки з'явилися з коментарів деяких депутатів Верховної Ради та опублікованому в мережі документу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Чорний список".

Заява про Сергія Шахова, фото: Telegram-канал "Чорний список".
Заява про Сергія Шахова, фото: Telegram-канал "Чорний список".

"Прийшла інформація від головного лікаря Обухівської ЦРЛ Біліченко І. про те, що в котеджному містечку "Сонячна долина", будинок 31, с. Романків Обухівського району проживає громадянин Шахов Сергій Володимирович 05.07.1975 р. (народний депутат України) у якого виявлено вірус COVID-19, про що є підтвердження Київської вірусної лабораторії.", - наголошується в так званій заяві начальника підполковника поліції Обухівського району Ростислава Горбача.

Сергій Шахов, скрін з відео
Сергій Шахов, скрін з відео

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Коронавірус у нардепа Шахова, скріншот: ТСН
Коронавірус у нардепа Шахова, скріншот: ТСН

Про наявність вірусу covid-19 у нардепа Шахова повідомляє також ТСН.

Сам Шахов українським журналістам спростував інформацію про те, що хворий на коронавірус.

"Коронавірус у них в головах у тих, хто таку нісенітницю говорить. У мене була температура, реально викликав лікарів. Це звичайне ГРВІ. Зараз відчуваю себе нормально. А цим, які запускають всякі чутки, напевно, потрібно більше паніки", - заявив депутат.

Пізніше Сергій Шахов на своїй сторінці в мережі Facebook вийшов у прямий ефір для "звіту". По виразу обличчя народного депутата можна судити, що навряд чи він чимось серйозно хворий. Сергій Шахов пообіцяв пізніше ще раз звернутися до українців через Facebook.

Geplaatst door Сергій Шахов op Woensdag 18 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину: поради від зірок і українців в Італії та США.

Як повідомляв Знай.uа на Луганщині тонни шкідливих речовин викинули в повітря, кадри з хімзаводу налякають сильніше, ніж коронавірус.

Знай.uа писав, "Дякую, що чуєте": Шахов подякував Зеленському за те, що прислухався до проблем гірників.