Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова побачили за грою на мобільному телефоні під час засідання уряду.

Відповідний епізод можна побачити на відео з засідання Кабінету міністрів України від 18 березня 2020 року. Засідання вів Прем'єр-міністр Денис Шмигаль, воно було присвячене проблемі спалаху коронавірусу COVID-19 в Україні.

На шістнадцятій хвилині відео можна побачити, як міністр Аваков обробляє руки антисептиком. Після цього урядовець бере в руки смартфон (близько 15:50 на відео), на екрані якого видно зображення, яке дуже нагадує гру для смартфонів.

Хоча роздільна якість відео незначна, на екрані телефона можна розгледіти щось дуже схоже на вид зверху з багатьох відеоігор. Так, це може бути покрокова стратегія чи в реальному часі, або якась f2p гра на кшталт "Фермера".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Після цього видно, що Аваков щось робить на своєму смартфоні, але екрану не видно. Можливо, він грає в гру.

Тим не менш, знайти докази, що міністр саме забавлявся на засіданні уряду важко. Можливо, на екрані була показана реклама гри, або додаток запустився випадково. З усім тим, зафіксоване на екрані очільника МВС може справедливо викликати занепокоєння українців. Це може бути як свіченням неповаги Авакова до уряду в складній ситуації або зневаги до народу України, так і аргументом щодо інформаційного невігластва МВС - додатки з рекламою або ігри несуть загрозу безпеці даних міністра, оскільки містять потенційні вразливості.

Нагадаємо, раніше Лукашенко вирішив "прикольнутися" та налякав коронавірусом генсека ОДКБ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Зеленського розповіли, як пенсіонерам уникнути смертей від коронавірусу — відео.

Також "Знай.ua" писав, "Коронавірус - спусковий гачок глобальної кризи", - експерт розповів про колапс, який чекає на українців.