Якщо називати нинішній стан речей як своєрідну світову війну з пандемією коронавірусу, то важливо означити - хто і як діє у цей трагічний для історії людства час, впевнений лідер Громадської Руху "Рідна країна" Микола Томенко.

"Мародери - це ті представники влади центральної та місцевої, які під прикриттям карантинних заходів відміняють декларування доходів, ділять у своїх інтересах бюджетні кошти, роздають землю й нерухомість друзям і бізнес-партнерам на закритих від народу сесіях... Це той бізнес, який спочатку продав закордон медичні й профілактичні засоби, а нині спекулює на них в своїй країні, щоденно змінючи цінову політику для товарів широкого вжитку, ліки, транспорт...", - пояснює політик на своїй сторінці у Facebook.


Крім того, за версією Томенка, ватники - це блогери, священники, боксери, футболісти ...промосковської орієнтації. які переконують, що Covid-19 придумали масони, американці або китайці, а тому можна цілуватися і причащатися в церквах, проводити змагання і без обмежень займатися спортом чи загалом робити все, що заманеться. І перші й другі, вважає він, вороги народу, яких потрібно притягати до кримінальної та адміністративної відповідальності.

"Провокатори - це ті, хто розповідають в ЗМІ, соціальних мережах різноманітні апокаліптичні сценарії для світу й України, поширюють відверто фейкову інформацію, сіють паніку й розганяють зраду там, де її не було і не буде! Ідіоти - це ті, які продовжують поширювати приколи, анекдоти чи різноманітні меми про коронавірус. Провокаторів й ідіотів варто ізолювати від суспільства - розміщати антифейкову інформацію, не запрошувати на ефіри, банити в соціальних мережах. Переконаний, що для перемоги у нинішній антивірусній війні потрібні відповідальні та свідомі дії не лише влади, медиків, а й кожного з нас", - підсумував Томенко.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, Разумков розповів, як працює Рада на карантині.

Як повідомляв Знай.ua, Положинський написав пісню про коронавірус.

Також Знай.ua писав, що шахраї грабують українців під прикриттям податкової.