Спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков розповів, як депутати працюють в умовах карантину. Про це він повідомив у коментарі телеканалу "Украина24".

Спікер парламенту уточнив, що народний депутат Шахов при перших симптомах коронавіруса самоізолювалося і не відвідував зустрічі парламентаріїв.

На даний момент Верховна Рада, як і багато установ в країні, дотримується режим карантину. Уточнюється, що ті співробітники, які можуть працювати віддалено переведені на роботу в домашньому режимі.

Сергій Шахов, фото: Facebook
Сергій Шахов, фото: Facebook

"Відчуваю себе добре. Верховна Рада працює в звичайному і стандартному режимі. Так, обмежили кількість відвідувачів та кількість людей на зустрічах", - розповів Разумков.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також при необхідності комітети Верховної Ради збираються для розгляду законопроектів.

Разумков також прокоментував зараження народного депутата Сергія Шахова, у якого підтвердився коронавірус. Він уточнив, що Шахов при перших ознаках нездужання самоізолювалося.

"Говорив з Шаховим. Він був на нараді 12 березня. Після цього він не відвідував Верховної Ради України на голосування його не було. Максимально вживаються заходи для того, щоб перевірити, хто з ним контактував. Поки що немає типових проявів коронавіруса у Верховній Раді, тому працюємо в штатному режимі", – зазначив Разумков.

Сам Разумков також пройшов тест на коронавірус і він виявився негативним, а Рада пройшла майже повну дезінфекцію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський екстрено зібрав Кабмін за коронавірус.

Як повідомляв Знай. ua, Разумков здав тест на коронавірус.

Також Знай. ua писав, що спікер Ради Разумков екстрено збирає голів фракцій посеред ночі.