У Житомирській області під час карантину через коронавірус активізувалися шахраї. Вони представляються податківцями і вимагають перерахувати гроші на картку. Про це повідомили на сторінці Державної податкової служби в Facebook.

Шахраї телефонують людям з номера 097-792-99-20, представляються працівниками податкової служби та вимагають від бізнесу "матеріальну допомогу". Гроші просять перевести на рахунок №5375414116569780 Приватбанку. Українців просять бути пильними і не відправляти гроші псевдоподатківцям, оскільки справжні податківці ні в якому разі не звертаються до людей з такими вимогами.

Державна податкова служба просить українців при виявленні шахраїв спробувати зібрати якомога більше інформації про них – імена, телефони, номери карткових рахунків. І якщо ви постраждали від таких аферистів, то негайно звертайтеся в правоохоронні органи і Податкову службу. І звичайно ж, ніколи не переказуйте гроші шахраям.

Шахраї, скрін з відео
Шахраї, скрін з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Франції депутата вразив коронавірус, ледве дихає.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.