Разом із зараженим коронавірусом COVID-19 нардепом Сергієм Шаховим у французький Куршевель літали дві групи українських чиновників.

Про це розповів журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці у Facebook.

Бутусов підкреслив, що чиновники полетіли на закордонний курорт в розпал епідемії коронавірусу, коли вже ввели обмеження на польоти.

"Група дуже заможних державних службовців з двох міст України вирішили відпочити, найняли чартери і злітали на курорт до Європи. У цій групі і був Шахов. Відпочивали кілька днів, адже можуть собі дозволити. Повернулися і стали першими хворими коронавірусів в своїх містах, лежать вдома і лікуються, стан стабільний, всім забезпечені ", - зазначив Бутусов.

Журналіст підкреслив, що потенційні заражені встигли попередньо сконтактувати з багатьма десятками людей, яких тепер встановлює поліція.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Імена всіх хворих і всіх, хто з ними контактував не розкривають, щоб не створювати паніку і не розголошувати факт такого пригоди високопоставлених людей. Але рапортують бадьоро - все під контролем, всіх встановили, всіх перевірили. Це, виявляється, медична таємниця", - підсумував Бутусов.