Сьогодні, 23 березня, міністр охорони здоров'я Ілля Ємець заявить про відставку. Таку новину анонсував слуга народу Олександр Дубинський у своєму телеграм-каналі Dubinsky.pro. Курйозну історію з подробицями Дубинський пообіцяв оприлюднити через годину на його Ютуб-каналі.

Скріншот повідомлення

Наскільки майбутня відставка глави МОЗ пов’язана із пандемією коронавірусу, яка поширюється в Україні, невідомо. Однак цей факт однозначно напружить пересічних українців.

Ємець, фото: МОЗ
Ємець, фото: МОЗ

Ще недавно Ілля Ємець заявляв, що зібрав спеціалістів, які будуть працювати у медичній реформі західного зразка... Ці спеціалісти можуть зробити так, що в Україні смертність буде менше, ніж навіть у Китаї. А сьогодні передумає йти до поставленої цілі - боротьби з коронавірусом. Взагалі-то прийнято, що капітан останнім повинен покинути тонучий корабель, але в жодному разі не одним із перших...

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

За словами очільника відомства, нині команда Міністерства охорони здоров’я та українська влада в цілому докладають усіх зусиль, щоб боротися з коронавірусом. Зокрема, Міністру Іллі Ємцю вдалося відновити вертикаль санітарної служби, коли заступника Міністра Віктора Ляшка було призначено державним санітарним лікарем. Саме ця вертикаль, як підкреслив Ємець, буде ключовою у боротьбі з Covid-19.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кравчук жорстоко змішав з брудом скандальну Геращенко, дісталося і Порошенку.

Як повідомляв Знай.uа закликаємо Зеленського: у "Слузі народу" розкол, нардепи повстали проти рішення по ОРДЛО.

Знай.uа писав, Україна закриває кордони через коронавірус, офіційна заява РНБО - відео.