У час, коли весь світ накрила пандемія коронавірусу близько 100 високопоставлених українських чиновників, політиків і зірок шоу-бізнесу "закривали сезон" на престижному курорті Куршевель. Серед них був заражений коронавірусом Сергій Шахов, а також колишній глава Офісу президента Андрій Богдан разом зі своїми друзями.

Про це пишуть українські ЗМІ, посилаючись на одного з відомих українців, який разом з високопоставленими друзями відзначав 8 березня на гірськолижному курорті.

Андрій Богдан, скрін з відео
Андрій Богдан, скрін з відео

"Я не знаю, чому тільки політиків називають. Там були всі, дуже відомі імена. І політики з різних фракцій, Андрій Богдан теж не пропускає такі заходи і в цей раз був. Це давня традиція. До 10 березня в Куршевелі відпочивають росіяни, а ближче до 10 березня закривати курортний сезон приїжджають українці", – розповідає співрозмовник.

Зазначається, що у Куршевель українці летіли різними рейсами: на чартері або рейсовим літаком. Всі вилітали з Женеви. Під час відпочинку вони спілкувалися між собою, відвідували одні й ті самі ресторани і проводили світські вечори. Таким чином близько 100 осіб ризикують бути зараженими коронавірусом. У цей час в Куршавелі був і нардеп Сергій Шахов. Один з українців, який побував на курорті в один час з Шаховим прокоментував:

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Сергій Шахов, фото: Facebook
Сергій Шахов, фото: Facebook

"Шахов, звичайно, здивував. Ще й в Раду пішов. Я і всі мої друзі зараз вдома на самоізоляції. Здаємо тести, нікуди не виходимо. Чому Шахов пішов в Раду – взагалі не розумію", – розповідає він.

Варто зауважити, що нардеп від групи "Довіра" Сергій Шахов став першим на Київщині хворим коронавірусом. Пізніше також захворіла його дружина. Депутат зізнався, що стан його здоров'я знову погіршився. Також відомо, що після повернення Шахов спілкувався з представниками нового Кабінету міністрів.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, три смерті за тиждень — грип вбиває українців не гірше, ніж коронавірус, дані МОЗ

Як повідомляв портал "Знай.ua", у скількох українців підозрюють коронавірус, цифри за областями. Кількість підозр на інфікування зростає з кожним днем

Також "Знай.ua" писав, у Зеленського розповіли, як пенсіонерам уникнути смертей від коронавірусу — відео. Серед бабусь та дідусів зареєстровано найбільше смертей по всьому світу