Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубінський поділився скандальними деталями з біографії фаворита міністра охорони здоров'я Іллі Ємця Володимира Гришковця, заявивши, що останній має судимість.

Відповідний допис з фотодоказом він оприлюднив на власній сторінці.

"Ознайомився з біографією фаворита міністра охорони здоров'я Ємця, якого той хотів влаштувати "смотрящим" в закупівельне агентство МОЗ. Вважаю, що це занадто низька посада для такого кадру. Крадії їжу у нас потрібні в якості директора Незалежної антикорупційного бюро", - написав він.

Олександр Дубінський, фото iamir.
Олександр Дубінський, фото iamir.

Відтак, у документі мова йде про судимість через крадіжку з магазину в Житомирі, де Гришковець поцупив: 4 банки тріски, сир Холанд, печиво та шоколадку Мілку, кришку марки Тефаль, червону ікру та снікерс.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Скріншот допису