Уряд хоче забрати 3,5 млрд гривень, призначених на фінансування культури, щоб віддати їх на боротьбу з коронавірусом.

Голова парламентського комітету з гуманітарної політики, "слуга народу" Олександр Ткаченко розповів, чим вирішив пожертвувати уряд, щоби знайти додаткові кошти на боротьбу з епідемією.Про це він заявив в ефірі програми "Право на владу".

"Мінус 3,5 млрд грн – це все Держкіно, це видавництво книг – це все зеро на сьогоднішній момент. Це фактично означає знищення напрямків Мінкультури, які здійснюються протягом останніх років", - сказав нардеп.

Олександр Ткаченко звинуватив уряд у зневажливому ставленні не лише до культури, а й до Міністерство освіти та Міністерство молоді та спорту, з бюджетів яких також забрали мільярди . Він підкреслив, що ще ніколи не бачив такого зневажливого ставлення до цих галузей.

"Мінус 3,5 млрд - Міністерство культури, мінус 2 млрд - Міністерство молоді та спорту, мінус 7 млрд - Міністерство освіти... Я розумію - коронавірус. Але я ніколи такого зневажливого ставлення до цих галузей не бачив"

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Уряд хоче забрати 3,5 млрд гривень, призначених на фінансування культури.

Уряд хоче забрати 3,5 млрд гривень, призначених на фінансування культури. Голова парламентського комітету з гуманітарної політики, «слуга народу» Олександр Ткаченко розповів, чим вирішив пожертвувати уряд, щоби знайти додаткові кошти на боротьбу з епідемією. «Мінус 3,5 млрд грн – це все Держкіно, це видавництво книг – це все зеро на сьогоднішній момент. Це фактично означає знищення напрямків Мінкультури, які здійснюються протягом останніх років», - сказав нардеп в ефірі програми «Право на владу».

Geplaatst door ПРАВО НА ВЛАДУ op Donderdag 26 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, офіційна статистика по коронавірусу у 8-10 разів менша, ніж є насправді

Як повідомляв портал Знай.ua, загроза коронавірусу дісталася ЗСУ, на Донбасі приймають посилені заходи захисту

Також Знай.ua писав, ПриватБанк оголосив про "кредитні канікули" українцям