Парламентарії від "слуги" Олександр Куницький і Микола Тищенко на засіданні фракції поспілкувалися по душах. Про це йдеться у телеграм-каналі Perepichka News.

"Який виборець, такі і депутати", - йдеться у повідомленні.

На відео видно, як Тищенко, спустивши захисну маску на бороду на всіх парах мчить до Куницького, якого лишень чути голос, тіло залишилось за кадром.

Судячи з кадрів, народні обранці обговорювали якусь публікацію в анонімному Telegram-каналі "Темный рыцарь".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Давай, розкажи мені, куди мені йти?!" — чутно на записі голос Куницького. У цей момент Тищенко підійшов до колеги і почав звинувачувати його в тому, що той нібито опублікував пост у Telegram-каналі.

Куницький не став мовчати і дав Тищенку відсіч.

"Не кашляй на мене, одягни маску!.. Колю, молодець, дедуктивний метод відмінний… Включи голову!. Припини кричати, ти що, думаєш, ти тут найрозумніший?", — намагався напоумити Миколу народний депутат.

У перепалку слуг народу були змушені втрутитись люди, аби приборкати шквал емоцій і масу злості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дружина нардепа Волошина звернулася до українців через коронавірус – коли встигли шакалів перетворитися?

Як повідомляв Знай.uа "Який шлак!", - Володимир Остапчук після розлучення розгнівав українців пародією на хорошого батька.

Знай.uа писав, скандальна Фреймут з Лондона розповіла українцям, що не можна пхати в рот.