Ексміністр охорони здоров'я Ілля Ємець звинуватив у своїй відставці колишню виконуючу обов'язки голови МОЗ Уляну Супрун. Про це він заявив одразу після голосування Верховної Ради за його звільнення, передає hromadske.

"Я думаю, підстави такі: що нашою командою було представлено продовження реформування охорони здоров'я, воно не сподобалося нашим головним опонентам – це виконуюча обов'язки Супрун, яка за три, по-моєму, роки продовжує, ну, будемо так говорити, знищувати стаціонарний рівень допомоги", - вважає Ємець.

"Як фахівець" він упевнений, що надання допомоги стаціонарного рівня простим людям через реформу Супрун буде неможливим.

Колишній голова МОЗ також додав, говорив про свою відставку з президентом Володимиром Зеленським, але подробиць розповідати не став.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, міністри Ємець і Уманський подали у відставку, незважаючи на кризу та пандемію.

Як повідомляв портал Знай.uа, 30 березня Верховна Рада проголосувала за звільнення Ігоря Уманського з посади голови Мінфіну.

Також портал Знай.uа писав, що на покоління 65+ гроші можна не витрачати, 64-річний Ємець налякав пенсіонерів заявою.