Сьогодні 1 квітня - неофіційний День дурня або День сміху, в який прийнято жартувати над іншими. Українські парламентарії не зраджують своїм традиціям. Багато публічних особистостей вже з самого ранку пишуть у Фейсбуці пости-розіграші.

Так "слуга народу" Олександр Дубинський вже пожартував, що директор НАБУ Ситник очолить Офіс президента, а інший користувач написав, що в найближчі дні будуть роздавати зброю всім бажаючим.

Українцям зараз варто бути на чеку і не вестися на фейки.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У коментарях користувачі незважаючи на карантин через коронавірус і напружену ситуацію в Україні також активно жартують: "Вимагаю Шкіряка і Зоряна призначити міністрами на вакантні крісла!", "Та вроде ж Янукович прошёл по конкурсу. Опять кто то продал место", "Вашими зусиллями. Давайте ще трошки і його президентом оберуть. Ви ж його майже святим зробили", "Сначала испугался, потом вспомнил что 1 апреля, и сразу полегчало)", "Ляшка треба призначити! Без дiла сидить".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Венедиктова задекларувала авто за 2,5 млн і 13 банківських рахунків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Білецький прокоментував відставку Тропака.

Також портал "Знай.ua" писав, що Венедиктова вдягла мантію генпрокурора, що відомо про наступниці Рябошапки.