Народний депутат України від партії "Слуга народу" Олександр Дубинський звернув увагу своїх читачів у соцмережах на те, як відбувалося збереження місць в уряді для чиновників Кабміну Гончарука. Головним героєм невеликого розслідування став голова митної служби Максим Нефьодов.

Про це стало відомо завдяки повідомленням Олександра Дубинського в мережі Facebook.

Публікація Олександра Дубинського, Facebook
Публікація Олександра Дубинського, Facebook

Слуга народу Дубинський спробував знайти в мережі відповіді на свої питання, просто попросивши допомоги у пошуковика Google.

"Отже, трохи інформації про те, хто такий Сергій "Дипломат" Бадяк, який домігся збереження Нефедова на посаді голови Держмитслужби і, одночасно, через Шмигаля — випушив піти у відставку міністра фінансів Уманського. Цитати з відкритих джерел, знайдені за допомогою гугл.", - пише Дубинський.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Легалізація рейдерства для НБУ та ФГВФО" - Дубинський розкрив очі українцям на закон "Про банки".

Як повідомляв Знай.uа Дубинський розкрив, за скільки хочуть продати український чорнозем.

Знай.uа писав, Хорошковський на особистому літаку привіз до України коронавірус: "Якого біса його сюди пустили, коли всі рейси було скасовано".