31 березня був прийнятий один з найбільш суперечливих законів десятиліття. Більшість депутатів схвалили законопроект про ринок землі. Очікується, що він почне працювати з липня 2021 року. Проте історія з ним ще далека від завершення. Дискусії в Раді тривають, і, ймовірно, будуть тривати ще довго. Зокрема, нардепи вже подають законопроекти про скасування земельної реформи.

1 квітня у Верховну Раду було подано відразу п'ять (!) проектів законів про скасування ринку землі. Три з них подали народні депутати від Батьківщини. Швидше за все, ніяких шансів у цих законопроектів на прийняття, і навіть на розгляд у Раді немає. Тому називати ці дії, окрім як черговими спробами піару, просто не можна.

Верховна Рада України, скріншот з відео
Верховна Рада України, скріншот з відео

Також депутати опозиційної платформи “За Життя” мають намір звернутися до Конституційного суду з вимогою скасувати земельну реформу. Принаймні, раніше вони про це заявляли. У суді депутати планують обґрунтувати свою позицію “порушеннями регламенту”.

Нагадаємо, Рябошапка поскаржився на Зеленського та "слуг народу" Богданові: "Деб*ли бл*ть дурні"

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", українцям показали перевірені методи захисту від коронавірус, що у МОЗ радять

Також Знай.uа" писав, Раду відправляють на карантин через коронавірус — Білецький з Нацкорпусу поставив вимогу. Національний Корпус домігся припинення роботи Верховної Ради.