Лідерка "Батьківщини" і нардепка Юлія Тимошенко загнала в глухий кут новообраного міністра Міністерства здоров'я України Максима Степанова запитавши, а де тести на коронавірус в державі, про які щодня говорить Зеленський.

Сталося це під час прямого ефіру політичного шоу "Право на владу", яке транслюють на телеканалі "1+1".

"Скажіть, будь ласка, якщо президент говорив нам не один раз, що мільйони доз тестів заїжджають та залітають літаками, але у нас найнижчі показники серед усіх європейських країн – всього 92 тести на мільйон громадян України.

Фото зі студії

І питання дуже просте: чи налагодження система, коли хвора людина може зателефонувати на гарячу лінію та сказати, що вона захворіла, і пройти відразу тест вдома, а не виконувати складну процедуру МОЗ?", - сказала вона.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Щодо самого міністра Степанова, то він не зумів відповісти на це запитання та, сказавши, що дуже поспішає, розірвав зв'язок зі студією.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, iPhone скоро зникне з полиць разом з туалетним папером та гречкою. Так, компанія Foxconn закриє фабрику в індійському місті Ченнаї, де налагоджено випуск смартфонів iPhone XR.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям на прикладі "Епіцентру" показали, як заробити під час пандемії коронавірусу.

Також портал Знай.uа писав, сховатися в бункер, щоб вижити під час пандемії – які умови пропонують за 1000 доларів на рік.