Народний депутат Олександр Дубінський розповів, чому партія "Європейська солідарність", зокрема і Петро Порошенко, підтримали законопроект щодо ринку землі в Україні, який був прийнятий напередодні.

Сталося це під час прямого ефіру політичного шоу "Право на владу", яке транслюють на телеканалі "1+1".

"Тому що їх головною умовою було збереження на позиції замісником міністра фінансів господині Світлани Воробій. Вона працювала в нас у фінансовому комітеті, і отримувала зарплатню депутата "Європейської солідарності" Ніни Южаніної.

Фото зі студії

Вона працювала повністю на "ЄС". За це її голова комітету і звільнив, а ось умовою голосування за землю було збереження господині Воробей на цій посаді, а також передати їй в кураторство однієї таможні. Це відбулося – її ніхто не звільнив, вона на місці", - наголосив він.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Легалізація рейдерства для НБУ та ФГВФО" - Дубинський розкрив очі українцям на закон "Про банки".

Як повідомляв Знай.uа Дубинський розкрив, за скільки хочуть продати український чорнозем.

Знай.uа писав, Хорошковський на особистому літаку привіз до України коронавірус: "Якого біса його сюди пустили, коли всі рейси було скасовано".