Народний депутат фракції "Слуга народу" Олександр Дубінський заявив, що "хабарника", якого уряд затримав на спробі підкупити начальника Держрезерву України, Милованов самостійно найняв на роботу.

Про таке він розповів на власному Telegram-каналі.

Варто зауважити, що цими днями глава Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов повідомив, що вони спіймали хабарника, а точніше одного з начальників управління Держрезерву, який хотів підкупити самого голову.

"Голова Держрезерву Ярослав Погорілий, отримавши пропозицію про неправомірну вигоду, повідомив про це правоохоронні органи, які за його заявою розпочали розслідування. Начальник управління Держрезерву спробував схилити його до одержання неправомірної вигоди від керівників згаданих підприємств. Під час передачі одного з таких траншів начальника управління викрили "на гарячому", - написав він тоді.

Милованов, фото з вільних джерел
Милованов, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Наразі ж Дубінський заявив, що цей начальник є тим, кого сам Милованов влаштував на роботу:

"Милованов радісно повідомляє що вони "уряд, який бореться з корупцією". Мовляв, затримали начальника управління держрезерву за спробу підкупити начальника самого Держрезерву України. Тільки є одна деталь - спійманий корупціонер в жовтні призначений на посаду - самим Милованова. А проштовхнув Кулика через конкурс хтось Перевезенцев Олексій, - представник президента в Кабміні. І колишній держсекретар Кубіва. Борці, бл*дь".

Скріншот допису

Нагадаємо, Гончарука спіймали на обмані через газу, ціни тільки ростуть, українці поза себе від люті.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський показав чергове "кіно" розборок з Гончаруком і компанією.

Також Знай. ua писав, що Зеленський вже знає, хто прослуховував Гончарука.