Відомий український автогонщик Олександр Мочанов отримав подарунок від мера Києва Віталія Кличко за те, що активно виконував настанови під час карантину, спричиненого коронавірусом.

Відповідне фото він оприлюднив на власній Instagram-сторінці.

Варто зауважити, що на днях Кличко запустив челендж #доситьшастать, який передбачає активне виконування низки правили, аби вберегтися від коронавірусу. А відтак, для "ідеальних" киян столичний мер підготував подарунки, а точніше одяг з написом #доситьшастать.

Скріншот допису

Так, підтримав цей флешмоб і український журналіст та автогонщик Олександр Мочанов, який вже отримав свій подарунок. Відповідний знімок з футболкою та маскою Кличка останній оприлюднив на власній сторінці в соцмережі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Київ пообіцяли доставити препарат, який показав результати при лікуванні захворювання Covid-19.

Як повідомляє портал "Знай.ua" пандемія зупинила транспорт по всій Україні — які обмеження ввели для пасажирів

Також "Знай.uа" писав, що київські двори заполонили люди в скафандрах" і зробили "це" під покровом ночі в період карантину.