Екснардеп Борислав Береза заявив, що намір президента України Володимира Зеленського допомогти Італії в період пандемії коронавірусу є звичайним піарним ходом. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, за його словами, Зеленський відправив бригаду українських медиків до Італії лише для піару, а не для досвіду.

Зеленський, фото: Офіс президента
Зеленський, фото: Офіс президента

"Послати до Італії лікарів, яких не вистачає в Україні - це жест красивий і безрозсудний одночасно. Бо Італії ти не допоможеш, але показуєш, що піар для тебе означає більше, ніж порятунок кількох життів твоїх співгромадян. Адже інфекціоністів і пульманологів у нас катастрофічно не вистачає. Як і засобів захисту. Але можна прикритися красивими словами про перейняття досвіду", - написав екс-нардеп.

Також Береза нагадав ситуацію з Новими Санжарами, куди український лідер відправив Скалецьку нібито це була піаракція, в результаті якої провалилася підготовка до пандемії. До того ж, колишній депутат спробував пояснити вчинок президента щодо допомоги Італії.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Все ж вілла у Зеленського знаходиться саме на узбережжі італійського курорту Форте-дей-Мармі. І відкриття ломбардів, куди можуть понести свої останні цінності українці, коли не буде роботи під час карантину, теж лягає в теорію про пристрасті Зеленського до такого далекого Апеннінскому півострові. Так назва Ломбард, заклади де можна взяти позику під заставу, сходить до назви області в Північній Італії — Ломбардії, звідки в Середні століття вийшло багато лихварів. Так що залишилося тільки відкрити філію Коза Ностри в Києві та можна створити собі славу справжнього італофіла", - розповів він.

Борислав Береза, скріншот Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, які головні симптоми коронавіруса.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Юлія Мендель зізналася, що Володимир Зеленський відправить до Італії не тільки медиків.

Також "Знай.ua" писав, що президент України Володимир Зеленський відправляє українських медиків до Італії.