Відомий український журналіст та блогер Михайло Шнайдер звернувся до своєї аудиторії боротьби українців з епідемією коронавіруса і звернув увагу на кількох відомих людей. Відповідний пост він розмістив на Facebook.

"Друзі, на сьогоднішній день, буквально вся Україна бореться з епідемією Коронавіруса. Безліч бізнесменів, виділяють просто колосальні гроші на закупівлю апаратів штучної вентиляції легенів, масок, захисних костюмом і засобів Дезінфекції", - пише Шнайдер.

Блогер зазначає, що в боротьбу з цією бідою включилися навіть прості українці, які допомагають в міру своїх скромних можливостей.

"А тепер, увага, Питання. Хто небудь з вас чув, скільки мільйонів гривень, виділив на боротьбу з епідемією, Андрійко Коболєв? Скільки сотень тисяч гривень, виділили на боротьбу з епідемією, Смілянський, Лещенко та інші Найемы, які отримують просто фантастичні суми з бюджету нашої Держави. Особисто я про це абсолютно нічого не Чув. І швидше за все, НІКОЛИ і не Почую. Тому робимо відповідні висновки, друзі і згадуємо цю просту істину - у важкі хвилини людина показує своє СПРАВЖНЄ Обличчя", - пише Шнайдер.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Друзья, на сегодняшний день, буквально вся Украина борется с эпидемией Коронавируса. Множество бизнесменов, выделяют...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Donderdag 2 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чи готові українські лікарні до зустрічі з пандемією.

Як повідомляв Знай. ua, українські пенсіонери целофаном рятуються від смертельного коронавіруса.

Також Знай. ua писав, що блогер показав, як підняли ціни через пандемію.