З'явилася інформація, що генеральний директор державної компанії "Укрпошта" Ігор Смілянський відверто зізнався, що в грудні 2019 року отримав зарплатню понад 1 мільйон гривень, а оклад в 2 мільйони гривень - назвав фейком. За його словами, його заробітна плата пропорційна доходам компанії "Укрпошта". Про це Смілянський повідомив у коментарі співробітникам ЗМІ.

Ігор Смілянський

"За грудень місяць я отримав з усіма преміями, відпускними, надбавками і іншим 1 024 000 гривень", - стверджує він.

Більше того, генеральний директор компанії заявив, що з цієї суми він сплатив усі необхідні податки.

Також Смілянський пояснив свою високу заробітну плату необхідністю виплачувати кредити, поскаржившись на те, що в суспільстві не враховують ряд факторів навколо його зарплатні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Мій робочий день становить 18-20 годин на добу. Сьогодні я закінчив 4 ранку, і вже о 8 був на роботі. Тому, якщо поділити на два, то вже не мільйон, а 500 тисяч. Відніміть 45% податків, буде ще менше", – сказав він.

Ігор Смілянський

До того ж, глава "Укрпошти" підкреслив і інші факти несправедливості.

"Всі бачать зарплатню, але ніхто не бачить три вищих освіти, що я 14 років працюю, що я взяв кредит, який ще виплачую на три своїх освіти в США", - додав генеральний директор.

Нагадаємо, що блогер і юрист Михайло Шнайдер на прикладі відділення "Укрпошти" №88 в Одесі показав справжній стан державної поштової служби.

Як повідомляв портал "Знай.ua", глава "Укрпошти" Смілянський заявив, що йому ніхто не забороняв отримувати мільйонні зарплати після доручення Зеленського Гончаруку.

Також "Знай.ua" писав, що в останні кілька днів в українському інформаційному полі активно обговорюється заробітна плата топ-менеджера "Укрпошти" Ігоря Смілянського.