Голова державного підприємства "Укрпошта" Ігор Смілянський дав коментар щодо скандалу, який розгорівся через антиукраїнських постів його батьків в соціальних мережах.

Відповідні коментарі він залишив у Facebook.

Він зазначив, що вони мають право на такі погляди, хоча сам він їх не поділяє. Так, батьки можуть по-своєму трактувати події, так як виросли в СРСР.

"Мої батьки брали участь в акції "Безсмертний полк". Але якщо б приймали – це їх право, як і право будь-якої людини. Ви ніколи не зможете змінити світогляд людей, які 70 років росли в інших інформаційних умовах. І не важливо, де вони живуть: у Нью-Йорку або Конотопі. Я можу погоджуватися або не погоджуватися з їхніми думками, як і з вашої – але є така річ, як демократія", – написав Смілянський одному із співрозмовників у дискусії.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Він пояснив, що на їх позицію вплинув життєвий досвід та особисті історії. Крім того для ілюстрації своєї позиції він неоднозначно висловився про події 2 травня в Одесі і про борців за незалежність України, які були членами ОУН-УПА.

"Я не поділяю їх погляди, але вони мають право їх мати, точно також, як і ви. Ну, як вам це пояснити – припустимо, у вашого близького друга померла дитина у цій пожежі, ваш погляд на події буде іншим? Або якщо у кого-то в сім'ї загинули близькі від дій деяких солдатів, які боролися за свободу України на заході. Ви ж знаєте, що, крім міфів, такі події були. Тому на думку кожного впливають різні обставини", – написав глава "Укрпошти".

Також він вважає, що багато пенсіонерів пам'ятають свою світлу молодість і саме так можна виправдати їхні антиукраїнські погляди.

Нагадаємо, "Укрпочта" підвищила тарифи до небес.

Як повідомляв Знай. ua, глава "Укрпошти" Смілянський отримує місячну зарплату 400 вчителів.

Також Знай. ua писав, що Подоляк порівняв життя чиновників і простих українців.