Депутат Державної Думи Російської Федерації Наталія Поклонська заявила, що через карантин, спричинений смертельним коронавірусом, люди стали дуже злими, адже доведенні до відчаю та не знаю, зо чекати їм в майбутньому.

Відповідний допис з такою думкою вона оприлюднила на власній Facebook-сторінці.

"Зараз, в умовах самоізоляції, ми змушені поглинати не сонячне проміння, а інформацію про зовнішній світ через новинні портали. Очікування людей - почути, які заходи вжиті щодо їх підтримки в цей складний період. Наприклад, звільнення від здачі звітів, виплат комунальних платежів, податків, стягнень... А ще хочеться почути прогнози фахівців, яким буде світ після цього колапсу", - написала вона.

Поклонська, фото: Facebook
Поклонська, фото: Facebook

Також вона додала, що після закінчення пандемії коронавірусу людям буде важко звикнути до "оновленого" світу, а також потрібно припиняти сіяти паніку серед населення:

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Усі дивляться телевізор, читають новинні стрічки. І там знову: переповнені лікарні, поліцейські, що карають за порушення режиму ізоляції, світова криза, безробіття, голод і карантин. А де вихід? На що людям сподіватися? Чого чекати? Необхідно якось лімітувати таку безнадія для народу. Люди і так вже доведені до повного відчаю. Після такої самоізоляції ми все вийдемо з квартир озлобленими на цілий світ".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, психоз і пандемія — коронавірус до чортиків перелякав Наталю Поклонську.

Як повідомляв Знай.uа карантинна Поклонська відкрила свій "ящик" всім охочим - "Потрібні грамотні дії".

Знай.uа писав, невгамовна Поклонська самоізолювалася і пограла з кицькою - "Люди перелякані".