Політолог Дмитро Співак прокоментував обшуки, які пройшли у київській лабораторії Eurolab, власником якої є підприємець і політичний діяч Андрій Пальчевський. На думку політичного експерта, українська влада вчергове пробила дно.

Про це він розповів в ефірі ток-шоу "Рибний день" на телеканалі "112".

Нагадаємо, СБУ прийшла з обшуками в лабораторію Eurolab через те, що нібито її працівники саме цього медзакладу приховали 5 тестів на коронавірус, які були зроблені напередодні.

Андрій Пальчевський, скріншот з YouTube
Андрій Пальчевський, скріншот з YouTube

"СБУ приписує державну зраду. 5 тестів. А те, що влада привезла в країну 200 тисяч людей – це так собі, не важливо. А при чому там взагалі Служба безпеки України. Невже там наркотики були. Чиста підстава. Я все розумію", - сказав Співак.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також політолог нагадав про ситуацію з прослуховуванням колишнього прем'єр-міністра Олексія Гончарука. Тоді Зеленський доручив СБУ знайти винних, але цього так ніхто й не зробив.

"Вони думають, що ми нічого не пам'ятаємо. Де тут результат... Вся тінь продовжується, вся корупція та вивід грошей. А це показовий виступ – черговий "зашквар", – зауважив політичний експерт.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Пальчевський розповів, як влада закриває незалежні лабораторії в розпал пандемії - приховують реальні дані.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Пальчевський розповів про космічну заставу у 80 тисяч за кожного хворого, що це означає.

Також "Знай.ua" писав, що Пальчевський розніс всі звинувачення на адресу Eurolab: "Я прийду до вас".