Відомий український бізнесмен, журналіст і блогер Андрій Пальчевський, якому пророкують посаду київського міського голови, звернулася до голови СБУ Івана Баканова. Пальчевський розкрив деталі деяких питань щодо медцентру "Євролаб".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Андрія Пальчевського в мережі Facebook.

Андрій Пальчевський, скрін з відео
Андрій Пальчевський, скрін з відео

"Це офіційне звернення до керівника СБУ Баканова. Товариш лейтенант Баканов, я як інвестор не є посадовою особою "Євролаб" повинен повідомити вам, що спроби ваших співробітників, а може і вас особисто, прив'язати "Євролаб" до приховування, п'яти осіб — виявилися фальшю. Три людини, так трапилося, були вищими чиновниками цієї країни. Це колишній керівник АП, колишній керівник СБУ і один з найвпливовіших депутатів на сьогоднішній момент. Так ось, у цієї трійки взагалі не може бути жодних зв'язків з "Евролабом". Вони ніколи не просили зробити ці тести, якщо вони і були зроблені - "Євролаб" не має до цього жодного відношення...", - заявляє Пальчевський.

Повне звернення можна переглянути за посиланням нижче:

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

обращение к СБУ: прекратите врать!

обращение к СБУ: прекратите врать!

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Donderdag 2 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський розповів про обшуки в своїй клініці - диверсія через коронавірус або конкуренція.

Як повідомляв Знай.uа Микола Томенко дав оцінку уряду Зеленського, які помилки допустили в бюджеті-2020.

Знай.uа писав, Пальчевський показав альтернативу продажу землі - "Взяти 50 найбагатших українців".