Політолог, бізнесмен і кандидат на посаду мера Києва Андрій Пальчевський розповів про ситуації в Україні у зв'язку з епідемією коронавірусу і про владу України. Про це він розповів в ефірі передачі Соло на каналі 112 Україна.

"Або пан, або пропав. Тримати олігархів можна на короткому повідку, але для цього потрібна гучна посадка. Можна посадити і Пальчевського, за те що він намагався кричати про те, що в 100 разів більше хворих, ніж нам доповідає наше убоге міністерство здоров'я, треба було назвати міністерство без здоров'я. Ви ж розумієте, що цифра 500 або 700 людей, яку нам дають – це навіть не як кіт наплакав", - розповідає Пальчевський.

Андрій Пальчевський, фото YouTube
Андрій Пальчевський, фото YouTube

Він зазначив, що якщо в Італії 100 тисяч і 70 тисяч у Німеччині, то і у нас набагато більше тисячі. Крім того, він зазначив, що завезення вірусу було не тільки знизу, але і зверху – з гірськолижних курортів.

"На курорті в Австрії заразилося 500 осіб, які роз'їхалися по всій Європі. Я не знаю, чому люди приховують, що вони захворіли. Але я знаю, що є романтичні моменти, коли ти опинився в кімнаті з хворою і раптом ця хвора не була твоєю дружиною. Це відбувається, це відбувалося, всі ми люди", - пояснює він.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Пальчевський висловив здивування, чому відомі люди зі всього світу повідомляють про захворювання, а українська еліта цього не робить. І це призводить до того, що так поводяться люди і в українському селі, тому що так поводиться еліта.

"І ви знаєте про цю нещасну жінку, яка померла після пологів, але вона ж лежала в палаті ще з трьома. І нічого не буде зроблено до того, як не буде тестів. В інших країнах виробляють 20 тисяч тестів в день, але це не межа, я думаю вони дійдуть до 50 тисяч тестів. Вони дешевшають", - розповів Пальчевський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Чаплига пояснив абсурдність атаки на Пальчевського.

Як повідомляв Знай. ua, Співак висловився про обшуки в Eurolab Пальчевського.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський розповів про космічному заставі у 80 тисяч за кожного хворого, що це означає.