Відомий український журналіст і блогер Денис Казанський розповів про те, як політики готові піаритися навіть пандемії страшної хвороби. Про це він розповів у відео на своєму YouTube-каналі.

Блогер розповів, що в лікарні Кривого Рогу почали доставляти медичні маски і рукавички від імені благодійного фонду імені Олександра Вілкула, колишнього губернатора Дніпропетровської області, екс-депутата Опозиційного блоку.

"Він (Вілкул, - прим. ред.) вирішив показати себе благодійником і став роздавати медикам набори з масками і рукавичками, на яких була нанесена символіка його суспільної організації. Він не просто прийшов і передав це в лікарні. На кожному наборчике видно, хто його віддав", - розповів Казанський.

Давайте скажем врачам большое спасибо! Сегодня большая выдача средств индивидуальной защиты на медиков. И первой...

Geplaatst door Олександр Вілкул op Dinsdag 31 maart 2020

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Журналіст зазначає, що купили "найдешевше", які змогли знайти, яке не виконує свої функції і роздали медикам.

"Треба віддати належне медикам, які взяли весь цей треш, стали користуватися цією продукцією, але зрозуміли, що їй неможливо нормально користуватися і не стали мовчати. Зазвичай наші бюджетники, яким щось роздали, вони кланяються у пояс своєму благодійнику та інше. Але в цей раз цього не сталося, і ось одна з медичних сестер Ксенія Виваль, яка записала відеоогляд, як вона роздруковує ці набори від Вілкула і показала, чого варті ці маски і ці рукавички", - розповідає він.

Жінка на відео розповіла і показала якість тих наборів, які роздав в якості допомоги політик. Медсестра розпакувала набір, в якому знаходилися дві маски та рукавички. Вона показала, як порвалася рукавичка у неї на руці і як почервоніли вуха через 30 секунд після того, як вона одягла маску, на якій не було фіксатора для особи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що відомо про скандальні претендентів на крісло заступників Вілкула.

Як повідомляв Знай. ua, депутатів від "Опоблока" Вілкула та Колеснікова оголосили в розшук.

Також Знай. ua писав, що у мерію Кривого Рогу нагрянули з обшуком, Вілкул втік за кордон.