Стан прем'єр-міністра Британії Бориса Джонсон значно погіршився через коронавірус і його негайно помістили у відділення інтенсивної терапії лікарні.

Джерело: іноземне видання BBC.

Варто зауважити, що нещодавно у 55-річного прем'єра був виявлений смертельний коронавірус і його госпіталізували в лікарню Святого Тома. Наразі ж стало відомо, що стан здоров'я прем'єр-міністра аж ніяк не покращився, а навпаки – погіршився, тому його вирішили перемістити ближче до апаратів штучного дихання.

Борис Джонсон
Борис Джонсон

"Сьогодні в другій половині дня стан прем'єр-міністра погіршився, і за порадою його команди його лікарів він був переведений у відділення реанімації та інтенсивної терапії в лікарні", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

До слова, на прохання Джонсона, заміщати його на прем'єрській посаді "при необхідності" буде міністр закордонних справ Домінік Рааб.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у саме пекло — Зеленський відправляє українських лікарів до Італії, президент підписав наказ

Як повідомляв портал Знай.ua, Шмигаль назвав два сценарії продовження карантину в Україні.

Також Знай.ua писав: Мендель зізналася, що Зеленський відправить до Італії не лише медиків – що приховав президент