Екс-глава МЗС Великобританії Борис Джонсон розлучається зі своєю дружиною Мариною Уілер після 25 років спільного життя. Причина банальна - зради.

За інформацією телеканалу Sky News, пара фактично розлучилася деякий час назад, тепер же запущено шлюборозлучний процес. Імовірно, подружжя не живе разом із того ж періоду, коли Джонсон покинув пост глави Мзс на тлі розбіжностей щодо Brexit з прем'єр-міністром Терезою Мей.

За даними Daily Mail, причиною розлучення стала подружня невірність, у якій дружина звинуватила екс-міністра.

Таблоїди повідомляли, що за чверть століття 54-річний Джонсон мав кілька романів "на стороні", і кожен раз дружина-ровесниця так чи інакше прощала його, не доводячи до розлучення. Однак нова інтрижка чоловіка стала останньою краплею

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За чутками, новий роман Джонсона став скандалом після того, як преса дізналася про жорстку позиції дочки, 25-річної Лари. Донька публічно обізвала тата "самозакоханим байстрюком" і заявила, що мати більше ніколи не прийме його назад.

Британська преса зазначає, що скандал з розлученням розгорається в той момент, коли, за чутками, Джонсон планує спробу "захоплення влади" - він нібито має намір спробувати змінити Мей на посаді прем'єра.

Шлюб з Уілер став для Джонсона другим: у 1987 році він одружився на Аллегре Мостін-Оуен, але розлучився в 1993-му. В тому ж році вступив узами з Уілер, яка народила йому чотирьох дітей: дочок Лару і Касію і синів Мило і Теодора.

Крім того, Джонсон, по всій видимості, позбувся радника, яким для нього довгі роки була дружина. За словами друзів сім'ї, він ніколи не брав важливих політичних рішень, попередньо не порадившись.

Нагадаємо, під час триденного візиту в Південно-Африканській Республіці прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей станцювала зі школярами в Кейптауні. У мережі запальні танці Терези викликали неоднозначну реакцію.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про те, Тереза Мей не піде на поступки в питанні Brexit.

Також портал "Знай.uа" писав про те, що незграбні танці Терези Мей знову змусили соцмережі битися в істериці.