Україна відправила до Італії літак з гуманітарною допомогою. Ця поставка була організована спеціальним указом Зеленського.

У середу, 8 квітня, українці відправили в Італію літак з гуманітарною допомогою для боротьби з коронавірусів covid-19. Про це повідомила прес-служба МВС України.

Зазаначається, що на борту українського літака знаходиться вантаж з п'ятьма тоннами дезінфікуючих рідин, необхідних італійським медикам.

"Український літак з гуманітарною допомогою вже приземлився в Італії. П'ять тонн спеціальних санітайзерів вже сьогодні будуть використовувати медичні працівники", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Зазначимо, що Італія — одна з тих країн, якій довелося найважче в чіпких лапах коронавірусу. Президент України Володимир Зеленський 3 квітня підписав указ про надання гуманітарної допомоги Італії. До країни прибули 20 українських лікарів, щоб протягом двох тижнів допомагати в боротьбі з коронавірусом.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Італії емоційно зустріли українських лікарів
Глава МЗС Італії Луїджі Ді Майо під час зустрічі не стримав емоцій. Він ледь не зі сльозами на очах сказав, що Україна зробила жест, який неможливо забути.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Неаполі на повну потужність звучали пісні Руслани на честь приїзду українських лікарів

Також Знай.ua писав, за словами Мендель, до Італії відправлять партію спирту, який також має стати "зброєю" проти Covid-19.